Åska i luften

Det är varmt. Jättevarmt!
Jag klagar inte när det är kallt, när det snöar och är 30 minus grader ute. Därför har jag all rätt att klaga när det är varmt.

Det känns i huvudet. Åska på gång. Det är kvamligt och det står still. Man kan knappt tänka.


BVC

I dag har vi varit på kontroll på BVC. Vaccination och utvecklingssbedömning.

Lillskrutten ville inte väga sig (i vanlig ordning) och inte mäta sig. (i vanlig ordning)

Han skrek såklart när han fick sprutan, men det gick ganska fort över.


Efter åkte vi snabbt som bara den till Norrköping för att besöka moster Sara, och hänga lite på stan. Köpa några shorts och äta lite mat. Mannen kom när han slutat arbeta och det blev en bra eftermiddag.

Dock fanns inte många shorts kvar, det har redan kommit i höstkläder! Skumt! Sommaren har ju knappt börjat...
Så tvättmaskin kommer gå hårt i sommar. Så är det när man är ute i sista stund.Vem är jag?

Att arbeta som chef kan ibland vara lite svårt. Ibland går man till jobbet fast man kanske borde varit hemma. Lite droppnäsa har väl inte skadat någon, tänker man och kör lite till. Huvudvärk finns botemedel mot och att få en lugn lunch kan man bara drömma om. I alla fall i mitt chefskap. Eller ledarskap.

För vem är jag?

Är jag chef, eller är jag ledare?

Eller är jag både och? Såklart är jag det! Jag är chef, och jag är ledare.

Jag arbetar gärna, jag lägger ner mycket tid på mitt jobb. En del säger för mycket. Men så länge man mår bra och att man kan njuta lite så anser jag att det är ok. Och jag njuter! Jag njuter av stressen. Jag nuter av att se andra människor få utvecklas.

Att sitta klockan tio en tisdagskväll och arbeta med ett projekt får mig att må bra. Jag känner att jag gör nytta. Att jag jobbar för min lön. Jag jobbar för mina anställda och min chef.

Att vara chef, ledare, kan ibland vara lite svårt. Svårt att hinna med, svårt att sätta stopp. Men när det går som på räls. Då finns inga hinder. Då är det bara att köra på!


Tjugo grader celsius

img_8580 (MMS)

Tjugo grader celsius


Full rulle mest hela tiden

Eftersom vi gör om i butiken är det mest bara jobb hela tiden. Och när jag kommer hem sitter jag gärna och jobbar med lite kontoruppgifter som jag inte hinner på dagarna.
Vissa menar att ag har gått ner i arbetstid, men jag tror snarare att det är tvärtom.

Även om jag kommer senare till enheten, så blir det ett gäng samtal innan på förmiddagen och som sagt lite kontoruppgifter på kvällen när lillskrutten somnat.

Vissa säger att jag är arbetsnarkoman. Vissa säger att jag glömmer att njuta. Jag njuter hela tiden. Jag njuter även under stress. Jag njuter av att sitta med siffror, budget och medarbetarsamtal. Interjuver och möten.

Jag lever ett spännande liv menar jag. Då är det lätt att det blir full rulle mest hela tiden. 

Och jag sover i alla fall halva nätterna.

RSS 2.0